CELEBRITIES

H κόρη της Julianne Moore έγινε 18 - Όσο μεγαλώνει, μοιάζει περισσότερο με τη διάσημη μαμά της


The Jennettes

9 Απριλίου 2020

H κόρη της Julianne Moore έγινε 18 - Όσο μεγαλώνει, μοιάζει περισσότερο με τη διάσημη μαμά της

Η αγαπημένη ηθοποιός, Julianne Moore, δεν συνηθίζει να κάνει οικογενειακές εμφανίσεις ιδιαίτερα στο red carpet αφού έχει φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της να μην εκθέτει τόσο τα παιδιά της όσο και τον σύζυγό της. Πρόσφατα, όμως με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της Liv αποφάσισε να ανεβάσει κάποιες προσωπικές φωτογραφίες για να της ευχηθεί με αυτόν τον γλυκό τρόπο.

Η 18χρονη Liv είναι ηθοποιός και έχει παίξει στις ταινίες «Τhe Rebound» και «Trust the Man» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η ίδια φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην όμορφη μητέρα της.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χαρούμενα γενέθλια στην κόρη που πάντα ονειρευόμουν. Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα έχεις γίνει. Σε αγαπώ τόσο πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 18» και δείχνει πόσο περήφανη μαμά είναι.

 

Πηγή φωτογραφίας:Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.