CELEBRITIES

Οι throwback φωτογραφίες της Michelle Obama προκαλούν νοσταλγία για κάθε προηγούμενο Πάσχα


The Jennettes

12 Απριλίου 2020

Οι throwback φωτογραφίες της Michelle Obama προκαλούν νοσταλγία για κάθε προηγούμενο Πάσχα

Όπως ο περισσότερος κόσμος, έτσι και η οικογένεια Obama μένει στο σπίτι αυτό το διάστημα με σκοπό την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πέρσι, μπορεί να μην αναγνωρίζαμε τη σημαντική αξία αυτής της γιορτής, αλλά φέτος φαίνεται πως την έχουμε εκτιμήσει όσο ποτέ. 

Η Michelle Obama πρόσφατα ευχήθηκε σε όλους "Καλό Πάσχα", δημοσιεύοντας στο Instagram throwback φωτογραφίες με όλα τα μέλη της οικογένειας, που ήταν συγκεντρωμένα τέτοιες μέρες τα προηγούμενα χρόνια. 

Η 56χρονη πρώην πρώτη κυρία αναφέρει χαρακτηριστικά, "Καθώς πολλοί από εμάς γιορτάζουν το Πάσχα κατά τη διάρκεια του psysical distancing, αντιλαμβάνομαι πως μας λείπει η συντροφικότητα και οι παραδόσεις των προηγούμενων ετών". 

Η πανδημία έχει υποχρεώσει τον κόσμο στις ΗΠΑ αλλά και στα περισσότερα μέρη του πλανήτη να μείνουν σπίτι και να περάσουν ένα διαφορετικό Πάσχα. Το ίδιο συμβαίνει και για τους Obama ενώ η Michelle Obama αναφέρει πώς επηρεάστηκε η ίδια από αυτή την αλλαγή: "Αυτή τη χρονιά, νιώθω μία νέα μορφή ευγνωμοσύνης για όλες εκείνες τις μικρές στιγμές, που μέχρι χθες θεωρούσα δεδομένες. Και γνωρίζω πως οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο στο σπίτι μέσω του διαδικτύου για να έρθετε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποκτώντας νέες αναμνήσεις που μετά θα έχετε για να θυμάστε".

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.