CELEBRITIES

Όταν η πριγκίπισσα Diana οργάνωσε το party γενεθλίων του William - Σπάνια επιστολή της δημοπρατείται


13 Απριλίου 2020

Όταν η πριγκίπισσα Diana οργάνωσε το party γενεθλίων του William - Σπάνια επιστολή της δημοπρατείται

Μια σπάνια επιστολή που έγραψε η πριγκίπισσα Diana το 1989, σήμερα δημοπρατείται. Η πριγκίπισσα Diana έγραψε την επιστολή στις 21 Ιουνίου 1989, ως ευχαριστία στον Sergeant Plumb της Scotland Yard's Special Escort Group αφού διοργάνωσε μια επίδειξη μοτοσικλετών που πραγματοποιήθηκε στα 7α γενέθλια του Prince William.

Στην επιστολή, η πριγκίπισσα έγραφε: "Αγαπητέ Sgt Plumb, Ήταν πολύ καλό από εσάς και την ομάδα σας να έρθετε εδώ σήμερα στα γενέθλια του William. Δεν μπορώ να σας πω τι ευχαρίστηση χάρισε η έκθεση στα μικρά ανθρωπάκια και τις μητέρες τους!"

Η επιστολή έχει σήμερα προσφορά ύψους £ 7.500. Η Diana συνέχισε: "Γνωρίζω πόσο ιδιαίτερα απασχολημένοι είστε όλοι τώρα, γι 'αυτό σημαίνει ακόμη περισσότερα για μας ότι εσείς και τα αγόρια μοτοσικλετών μπορέσατε να συμμετάσχετε στις γιορτές των γενεθλίων! Έχετε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, William, Harry". Η επιστολή υπογράφεται από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μια άλλη επιστολή, γραμμένη από την Lady-in-Waiting της πριγκίπισσας Diana, Ann Beckwith-Smith, περιλαμβάνεται επίσης στη δημοπρασία. Η Beckwith-Smith είχε γράψει: "Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εξαιρετικά ευγνώμων στον Sgt. Ο Plumb και η ομάδα του έκαναν τα έβδομα γενέθλια του Πρίγκιπα William μία τόσο ξεχωριστή περίσταση και την επίδειξη απήλαυσαν τόσο οι μεγάλοι όσο και τα παιδιά".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.