CELEBRITIES

Catherine Zeta-Jones- Michael Douglas: Μια μικρή γεύση από την πολυτελή έπαυλη που ζουν εν όψει καραντίνας


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

Catherine Zeta-Jones- Michael Douglas: Μια μικρή γεύση από την πολυτελή έπαυλη που ζουν εν όψει καραντίνας

Πολλοί είναι οι διάσημοι που φροντίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από το πώς περνούν τις ημέρες της καραντίνας με την οικογένειά τους.

Οι διάσημοι ηθοποιοί Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas είναι από την κατηγορία των celebrities που φαίνεται να απολαμβάνουν πολύ το διάστημα της αυτοαπομόνωσης, δίνοντας στο κοινό μια γεύση από την καθημερινότητά τους. 

Ο Michael Douglas δημοσίευσε πρόσφατα ένα γλυκό post στο Instagram, του οποίου τα photo credits ανήκουν στην πανέμορφη σύζυγό του.

Σε αυτό, βλέπουμε τον ηθοποιό να κρατάει στην αγκαλιά του τον Taylor, το υπέροχο κουτάβι της οικογένειας ενώ ο Douglas κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του τέλεια διαμορφωμένου κήπου τους.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά τους, τον 19χρονο Dylan και τη 16χρονη Carys, η οποία παλαιότερα είχε φωτογραφηθεί σε περιοδικό μαζί με τη μαμά της. Το ζευγάρι μένει αυτό το διάστημα, στην Georgian style, έπαυλη που έχει στο Irvington της Νέας Υόρκης. 

Οι δύο ηθοποιοί εφαρμόζουν το "Stay safe & #StayHome", περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους αφού η εντυπωσιακή έπαυλη διαθέτει game room, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, πισίνα, και διάφορα άλλα σημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη όμορφη κατοικία που διαθέτει το ζευγάρι, καθώς έχει ένα διαμέρισμα στο Manhattan που κοιτάζει στο Central Park, αλλά και ένα ακόμη στην παραθαλάσσια πόλη  Swansea στην Ουαλία, από όπου κατάγεται η Catherine. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.