CELEBRITIES

Η κόρη της Milla Jovovich, Ever σε μία ξεχωριστή φωτογράφιση που θυμίζει τη διάσημη μητέρα της


The Jennettes

14 Απριλίου 2020

Η κόρη της Milla Jovovich, Ever σε μία ξεχωριστή φωτογράφιση που θυμίζει τη διάσημη μητέρα της

Η 12χρονη κόρη της Milla Jovovich, Ever Gabo Anderson φαίνεται πως ακολουθεί την επαγγελματική πορεία της διάσημης μητέρας της, καθώς πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Flaunt από τον νονό της και γνωστό φωτογράφο, Chris Brenner. 

Ο λόγος της φωτογράφισης είναι η συμμετοχή της Ever σε δύο ταινίες, τις "Black Widow" και "Peter Pan and Wendy". Το αποτέλεσμα των φωτογραφικών λήψεων είναι σαγηνευτικό με ιδιαίτερα χρώματα ενώ τη σπουδαία δουλειά έσπευσε να δημοσιεύσει και η περήφανη μαμά Milla στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπό τη συνοδεία ενός μακροσκελούς συνοδευτικού κειμένου:

"Μερικοί από εσάς αναρωτιέστε αν είναι καλό που αφήνω το παιδί μου από τόσο μικρό να εργαστεί στον χώρο του θεάματος. Προσωπικά, πιστεύω ότι το σημαντικότερο που μπορεί να κάνει ένας γονιός είναι να βοηθήσει τα παιδιά του να ανακαλύψουν το πάθος τους, ώστε να κάνουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα να βρει κανείς, γιατί το να κάνεις αυτό που αγαπάς, μπορεί να μη συμβεί ποτέ για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά αφού την εμπόδισα να ξεκινήσει την πορεία της στην υποκριτική, όταν ήταν ακόμα πιο μικρή, η Ever έκανε υπομονή, δούλεψε σκληρά και δεν ξέχασε ποτέ ποιος ήταν ο στόχος, ο οποίος ήταν να γίνει ηθοποιός.

Πολλοί θα πουν ότι είναι εύκολη μια καριέρα στον κινηματογράφο για ένα κορίτσι που είναι κόρη μιας διάσημης ηθοποιού και ενός σκηνοθέτη. Φυσικά, είναι πιο εύκολο, καθώς έχει εμάς για να την καθοδηγούμε. Οι επαφές είναι σημαντικές σε αυτόν τον χώρο και σίγουρα έχει ένα προβάδισμα. Ωστόσο, δεν αρκεί αυτό. Έχει περάσει από οντισιόν για 22 ταινίες για να εξασφαλίσει έναν ρόλο σε δύο από αυτές. Δεν είναι εύκολο να το καταφέρεις. Θα είναι δύσκολο μονοπάτι; Ναι, θα είναι. Αυτή η βιομηχανία σε τρώει ζωντανό και σε αγνοεί, αν δεν δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Όμως, παράλληλα, αν αγαπάς αυτή τη δουλειά και διαπρέπεις σε αυτήν, αν λαμβάνεις υπόψη σου όλα τα σχόλια, θετικά και αρνητικά και κρατάς χαμηλό προφίλ, χωρίς να σε επηρεάζει η δημοσιότητα, μπορεί να σου δώσει απίστευτη χαρά. Και κάπως έτσι ξεκινούν όλα! Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα, Ever Gabo". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.