Η Miley Cyrus υμνεί τους γιατρούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από το Instagram

The Jennettes
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

Η Miley Cyrus αφιερώνει αυτή την εβδομάδα σε όλο το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή το συγκεκριμένο διάστημα και τάσσεται σθεναρά κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η πρωτοβουλία έγινε μέσω του Instagram Live, που ονομάζει Bright Minded και παλαιότερα, είχε φιλοξενήσει τις Selena Gomez και Demi Lovato. 

H αφιερωματική εβδομάδα με τίτλο "Highlighting Heroes" έχει σκοπό να υμνήσει όσους εργάζονται στον ιατρικό τομέα μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες και μαρτυρίες προκειμένου να ενθαρρύνουν περισσότερο το κοινό να μένει σπίτι και να τηρεί τα μέτρα πρόληψης. 

Τη Δευτέρα μάλιστα, η Cyrus μίλησε με τον γιατρό, Oscar Maitas που δουλεύει σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης, καθώς και με άλλους αξιοσημείωτους γιατρούς που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους καθημερινά και γίνονται ήρωες όλων μας.

"Αυτός είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος μαραθώνιος της ζωής μας", σύμφωνα με μία ακόμη γιατρό, τη Syra Madad που εργάζεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της τραγουδίστριας. Το "Highlighting Heroes" θα πραγματοποιείται κάθε ημέρα για το υπόλοιπο της εβδομάδας στο Instagram της Cyrus.