CELEBRITIES

Η Halle Berry φοράει ένα μαξιλάρι για φόρεμα και παίρνει μέρος στο πιο τολμηρό challenge


The Jennettes

16 Απριλίου 2020

Η Halle Berry φοράει ένα μαξιλάρι για φόρεμα και παίρνει μέρος στο πιο τολμηρό challenge

Η Halle Berry πριν λίγες ώρες απέδειξε ότι μπορεί να δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση, ακόμη και αν είναι ντυμένη μόνο με ένα μαξιλάρι!

Για την ακρίβεια, η 53χρονη ηθοποιός άφησε λίγα στη φαντασία κυρίως του αντρικού κοινού, καθώς πόζαρε κατά αυτό τον τρόπο για τις ανάγκες ενός challenge στο Instagram. Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς, η ίδια θέλησε να ενημερώσει το κοινό πως περνάει ιδιαίτερα δημιουργικά τον χρόνο της όσο μένει σπίτι εν όψει της καραντίνας.

"Ξέρετε ότι δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο #PillowChallenge", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός, που στη φωτογραφία καλύπτεται μόνο με ένα μαύρο μαξιλάρι που έχει δέσει γύρω της με μια εξίσου μαύρη ζώνη.

Η ομορφιά σίγουρα δεν έχει ηλικία και αυτό αποδεικνύεται με το challenge της Halle Berry, η οποία μοιάζει τουλάχιστον είκοσι χρόνια νεότερη. Η καραντίνα όπως φαίνεται, δεν έχει επηρεάσει καθόλου την καθημερινότητά της, ενώ είμαστε σίγουρες πως συνεχίζει κανονικά να γυμνάζεται από το σπίτι για να διατηρεί αυτή την τόσο εντυπωσιακή σιλουέτα!

Δείτε ακόμη: 9 εμφανίσεις της Sharon Stone που ξεχωρίζουμε μέχρι σήμερα 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.