CELEBRITIES

Giorgio Armani: «Μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να διορθώσουμε λάθη και να επαναφέρουμε τις ανθρώπινες αξίες»


The Jennettes

18 Απριλίου 2020

Giorgio Armani: «Μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να διορθώσουμε λάθη και να επαναφέρουμε τις ανθρώπινες αξίες»

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Giorgio Armani, με επιστολή του στην εφημερίδα «Women's Wear Daily», καλεί τους ανθρώπους της μόδας να επαναπροσδιορίσουν τη σημασία της επαγγελματικής τους ιδιότητας.

«Η παρούσα κατάσταση δείχνει ότι ο μόνος τρόπος για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι η προσεκτική και έξυπνη επιβράδυνση. Αυτός ο τρόπος θα επαναφέρει στη δουλειά μας τις αξίες, φανερώνοντας την ουσιαστική και πραγματική σημασία της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Armani.

«Μου φαίνεται αδιανόητο ένα μου jacket ή ένα κοστούμι, μόλις 3 εβδομάδες μετά την τοποθέτησή τους στα μαγαζιά, να θεωρούνται ξεπερασμένα. Δεν μου αρέσει και το θεωρώ ανήθικο». Και συνεχίζει: «Ζούμε εποχές μεγάλης αναστάτωσης, αλλά μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να διορθώσουμε όσα είναι λάθος και να επαναφέρουμε τις ανθρώπινες διαστάσεις». 

Ο Armani τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εργάζεται με την ομάδα του ώστε με το τέλος της υποχρεωτικής καραντίνας η καλοκαιρινή κολεξιόν που θα προκύψει να μην έχει τον χαρακτήρα μιας στυλιστικής πρότασης με ημερομηνία λήξης, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά να μπορεί να διατίθεται μόνιμα στα μαγαζιά του ανά τον κόσμο. Αυτό, σύμφωνα με τον διάσημο σχεδιαστή, θα έπρεπε να γίνει η σταθερή συνήθεια όλων των οίκων στο μέλλον. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ιταλική Ομοσπονδία Μόδας προβλέπει πτώση τουλάχιστον 50% των πωλήσεων για φέτος, καθώς η βιομηχανία ρούχων έχει χτυπηθεί σοβαρά λόγω της κρίσης που σαρώνει τη χώρα και κυρίως τον ιταλικό Βορρά, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα εργοστάσια που σχετίζονται με τη μόδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.