CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow δημοπρατεί ένα ιστορικό φόρεμα από τα Oscar που είχε παραδεχτεί πως δεν της άρεσε


The Jennettes

21 Απριλίου 2020

H Gwyneth Paltrow δημοπρατεί ένα ιστορικό φόρεμα από τα Oscar που είχε παραδεχτεί πως δεν της άρεσε

H Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε ότι θα ήθελε και εκείνη να συγκεντρώσει κεφάλαια για τις προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19 και έτσι αποφάσισε να δώσει για δημοπρασία το φόρεμα που είχε φορέσει στα Όσκαρ το 2000.

Η δημοπρασία είναι μέρος του "All In Challenge", το οποίο παρέχει φαγητό σε όλους τους ανθρώπους που έχουν οικονομική ανάγκη. Η ίδια επέλεξε το Instagram για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους επιλέγει ένα τόσο σημαντικό φόρεμα για εκείνη

"Είναι ένα χειροποίητο φόρεμα Calvin Klein. Το φόρεσα στα Όσκαρ την επόμενη χρονιά από αυτήν που κέρδισα το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στο Shakespeare in Love. Και είναι στο στιλ της δεκαετίας του ’90, που έχει επιστρέψει”.

Στο παρελθόν η ταλαντούχα ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι δεν πίστευε ότι το φόρεμα ήταν το πλέον κατάλληλο για τα Όσκαρ και φαίνεται ότι δεν της άρεσε και τόσο αυτή της η εμφάνιση στο red carpet.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.