CELEBRITIES

Τρεις γενιές μαζί: H Kate Hudson ποζάρει με την μητέρα της Goldie Hawn και την 16 μηνών κόρη της


23 Απριλίου 2020

Τρεις γενιές μαζί: H Kate Hudson ποζάρει με την μητέρα της Goldie Hawn και την 16 μηνών κόρη της

Χρυσά μαλλιά και ηλιόλουστα χαμόγελα είναι τα στοιχεία που μοιράζονται τα μέλη της οικογένειας της Goldie Hawn και Kate Hudson. Το ντουέτο της μητέρας-κόρης, μαζί με την 16μηνών κόρη της Hudson, Ράνι Ρόουζ Φουτζικάουα, βρίσκεται στο εξώφυλλο περιοδικού.

Η Hudson και η Hawn εμφανίζονται με λευκά φορέματα, ενώ η Hudson κρατά την κόρη της (την οποία μοιράζεται με τον σύντροφο της Danny Fujikawa) στην αγκαλιά της. Η Hudson έκανε επίσης μια εμφάνιση στο The Ellen DeGeneres Show για να μοιραστεί τις ειδήσεις σχετικά με το εξώφυλλο, λέγοντας στην DeGeneres, "Ήμουν τόσο χαρούμενη για την οικογενειακή εικόνα γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ, η οικογένεια είναι τα πάντα, έτσι δεν είναι; "

Η Hawn είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, "Όταν η κόρη σου έχει κόρη, είναι μεγάλη υπόθεση".

Στο τεύχος, μητέρα και κόρη ανοίχτηκαν σχετικά με για τη στενή τους σχέση, λέγοντας στο περιοδικό, "Μιλάμε πολύ για το σεξ." Η Hawn θυμάται να λέει στην κόρη της σε νεαρή ηλικία, "Είπα, θέλω να καταλάβεις κάτι για τη μαμά. Δεν είμαι περήφανη. Λατρεύω το σεξ. "

"Ω, αυτό είναι σωστό", απάντησε η Kate Hudson. "Και τότε είπε," Το σεξ είναι πολύ διασκεδαστικό. Αλλά είναι καλύτερο όταν είναι με ένα άτομο. "Και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα."

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Hawn μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στα 41α γενέθλια της κόρης της, γράφοντας, "Χρόνια πολλά στη μοναδική μου κόρη!!! Σ 'αγαπώ βαθιά και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.