CELEBRITIES

H Jennifer Lopez βλέπει την περίοδο της καραντίνας μία ευκαιρία για να κάνει ένα διάλειμμα από όλα


The Jennettes

23 Απριλίου 2020

H Jennifer Lopez βλέπει την περίοδο της καραντίνας μία ευκαιρία για να κάνει ένα διάλειμμα από όλα

Η Jennifer Lopez βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον Alex Rodriguez και τα παιδιά της στο σπίτι τους στη Florida. Παρά το γεγονός ότι η δική τους νέα καθημερινότητα δεν μοιάζει με αυτή των πολλών, σε ένα τεράστιο σπίτι που μοιάζει με μικρή πολιτεία, η ουσία της υπόθεσης είναι ίδια.

Η Λατίνα τραγουδίστρια μένει σπίτι, μακριά από την πολυτάραχη καθημερινότητά της, όπου τα ταξίδια και οι συναυλίες ήταν η ρουτίνα της. 

Κι αυτό είναι σαφώς μία αλλαγή. Η όμορφη ηθοποιός στα 50 της, περνά μία πρωτόγνωρη φάση στη ζωή της – όπως όλοι μας- και αποφάσισε να το δει σαν μία ευκαιρία για να κάνει ένα διάλειμμα από όλα. Μιλώντας στο περιοδικό “People”, η Jennifer Lopez αναφέρει ότι μαθαίνει να διαλογίζεται, να προσεύχεται και να ακολουθεί μία ρουτίνα. 

«Στην αρχή είχε πλάκα να είσαι άνετη, να φοράς φόρμες και να έχεις απεριποίητα μαλλιά, αλλά μετά αρχίζεις να αισθάνεσαι εσωτερικά ένα χάος», δηλώνει η JLo και συμπληρώνει ότι φροντίζει να σηκώνεται κάθε μέρα και να ακολουθεί μία ρουτίνα, να περιποιείται την επιδερμίδα της επιμελώς, να ασκείται και γενικότερα να χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που ξαφνικά έχει προς βελτίωσή της. 

Ανάμεσα σε όλα αυτά, η Lopez στη συνέντευξή της στο “People” μιλά για την ομορφιά και πώς την ορίζει, δηλώνει ότι ο πατέρας της, David ήταν ο πρώτος που της είπε ότι είναι όμορφη και το κάνει ακόμα και τώρα. Επιπλέον, σχολιάζει με χιούμορ την πρόταση της Elen DeGeneres να κάνει έναν Tik Tok γάμο και φυσικά όπως όλος ο πλανήτης, ανυπομονεί μετά τη λήξη της καραντίνας να αγκαλιάσει ξανά τους αγαπημένους της. 
 

Φωτογραφία: Ideal Images / Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.