CELEBRITIES

Ο Tom Hanks έστειλε γράμμα συμπαράστασης σε 8χρονο που ονομάζεται Corona


The Jennettes

24 Απριλίου 2020

Ο Tom Hanks έστειλε γράμμα συμπαράστασης σε 8χρονο που ονομάζεται Corona

Ο Tom Hanks απέστειλε μια επιστολή και μια γραφομηχανή μάρκας “Corona” σ'έναν 8χρονο Αυστραλό, ο οποίος του είχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Ο 8χρονος Corona De Vries από το Gold Coast της Πολιτείας του Queensland, είχε γράψει στον διάσημο, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19, «Άκουσα τα νέα πως εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορωνοϊό. Είστε εντάξει;». Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά «κορωνοϊό», πράγμα που τον κάνει να νιώθει «λύπη κι οργή».

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νιώσουμε τόσο υπέροχα!», απάντησε ο Hanks στο γράμμα, που είχε πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζί του στην Αυστραλία.

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ που έχει το όνομα Corona- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο ηθοποιός στο αγόρι. «Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Hanks. «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε: «Υ.Γ. Έχεις έναν φίλο, ΕΜΕΝΑ».

Δείτε ακόμη:Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet των Golden Globes 2019

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.