CELEBRITIES

"I wanna dance with somebody": Η ζωή της Whitney Houston αναμένεται να γίνει βιογραφική ταινία


The Jennettes

24 Απριλίου 2020

"I wanna dance with somebody": Η ζωή της Whitney Houston αναμένεται να γίνει βιογραφική ταινία

Πολλά είναι τα ντοκιμαντέρ που μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει και ρίχνουν φως στον πολυτάραχο βίο και τον τραγικό θάνατο της Whitney Houston.

Ωστόσο, αυτό που θα ήθελαν να δουν πολύ οι fans της μεγάλης ντίβας είναι μια ταινία, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μιας μεγάλης star που μετρά τεράστιες μουσικές επιτυχίες, εστιάζοντας παράλληλα σε πολλές άγνωστες και αθέατες πλευρές της μέχρι σήμερα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας που αναμένεται να έχει τίτλο, "I wanna dance with somebody", έχει αναλάβει η Stella Meghie ενώ το σενάριο ετοιμάζει ο υποψήφιος με Όσκαρ, Anthony McCarten, σεναριογράφος επιτυχιών όπως το «Bohemian Rhapsody». Η ταινία θα είναι εντελώς διαφορετική απ' όσα εγχειρήματα έχουμε δει μέχρι σήμερα και αφορούν τη Houston, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ταινία στοχεύει να παρουσιάσει την τραγουδίστρια, όπως ακριβώς αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμο μέσα από πολλά τραγούδια της, τα οποία ακούγονται με την ίδια δυναμική ακόμα μέχρι και σήμερα. Η ίδια μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως έχει αποσπάσει μεταξύ άλλων,  6 Grammy, 16 βραβεία Billboard και 22 Αμερικάνικα μουσικά βραβεία. 

Η σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με την οικογένεια της Whitney Houston προκειμένου να συλλέξει το απαραίτητο υλικό για την πραγμάτωση της ταινίας, για την οποία ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή καμία παραπάνω πληροφορία. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.