CELEBRITIES

H Hilaria Baldwin δηλώνει πως έχει φτάσει "στα μισά της διαδρομής" της εγκυμοσύνης της, ποζάροντας με εσώρουχα


The Jennettes

27 Απριλίου 2020

H Hilaria Baldwin δηλώνει πως έχει φτάσει "στα μισά της διαδρομής" της εγκυμοσύνης της, ποζάροντας με εσώρουχα

"Για όλους εσάς που ρωτάτε, να ξέρετε πως έχω φτάσει στα μισά της διαδρομής", έσπευσε να ενημερώσει η Hilaria Baldwin έπειτα από ερωτήσεις των followers της σχετικά με την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η 36χρονη star μοιράστηκε την Κυριακή μία γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με εσώρουχα, προβάλλοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. "Ο άντρας μου λέει ότι είμαι αγνώριστη οπότε μπορείτε κι εσείς να δείτε σε περίπτωση που θέλετε να γνωρίζετε την αλήθεια. Για όλους εσάς που ρωτάτε για την πορεία της εγκυμοσύνης μου, βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής".

Η Baldwin που έχει ήδη αποκτήσει με τον Alec Baldwin μία 6χρονη κόρη, την Carmen, καθώς και τρεις γιους, τον 4χρονο Rafael, τον 3χρονο Leonardo και τον Romeo, που γίνεται 2 τον άλλο μήνα, ανυπομονεί να γίνει για μια ακόμη φορά μαμά και να υποδεχτεί το νέο μέλος της πολυμελούς οικογένειάς της. 

Η μέλλουσα μαμά μάλιστα, μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης στις 6 Απριλίου, σχεδόν 5 μήνες μετά την αποβολή που είχε όσο ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι και βρισκόταν στον τέταρτο μήνα κύησης. 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.