CELEBRITIES

Η sexy selfie της Kim Kardashian στο μπάνιο και ο δισεκατομμυριούχος Kanye West


The Jennettes

27 Απριλίου 2020

Η sexy selfie της Kim Kardashian στο μπάνιο και ο δισεκατομμυριούχος Kanye West

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα, πολυσυζητημένα και κατά καιρούς αμφιλεγόμενα ζευγάρια παγκοσμίως. Η Kim Kardashian και ο Kanye West όμως, αυτές τις μέρες καλούνται να υπακούσουν στα μέτρα κατά του Covid-19, όπως όλοι μας και να μπουν σε καραντίνα.

Σίγουρα κι εκείνων η ζωή έχει αλλάξει, η καθημερινότητά τους, αλλά οι επιχειρήσεις που έχουν στήσει γύρω από το όνομά τους, σίγουρα δεν ακολουθούν τα ίδια χνάρια. Η Kim Kardashian, καθώς φαίνεται, συνεχίζει να τρελαίνει το Instagram, με sexy selfies – το δυνατό της χαρτί – από το μπάνιο, προμοτάροντας ταυτόχρονα και τα KKW Beauty καλλυντικά της. 

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes και η Kim αρκέστηκε σε ένα emoji για να το γιορτάσει, κάτω από ένα άρθρο του Bloomberg.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μετατρέψει την καραντίνα σε ένα διαφορετικό είδος διακοπών. Το πρόγραμμα των παιδιών δεν είναι πια τόσο αυστηρό, όπως λέει κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού, προσπαθώντας να μην περάσει ανησυχία ή φόβος από την κατάσταση στην οικογένειά τους. 

Φωτογραφία: Ideal Images/Splash News

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.