CELEBRITIES

H Kylie Jenner έδειξε στους fans της σε ένα χιουμοριστικό video με την κόρη της πώς θα είναι όταν βγει από την καραντίνα 


The Jennettes

29 Απριλίου 2020

H Kylie Jenner έδειξε στους fans της σε ένα χιουμοριστικό video με την κόρη της πώς θα είναι όταν βγει από την καραντίνα 

Η Kylie Jenner μπορεί να είναι σε καραντίνα αλλά δεν σταματά να μοιράζεται τις προσωπικές στιγμές της με τους fans της και μάλιστα, θέλοντας να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση, αποφάσισε να ανεβάσει ένα χιουμοριστικό video στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με την μικρή της κόρη, Stormi, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως φαίνεται, η Kylie είναι μια χαζομαμά σαν όλες τις μαμάδες. Έτσι, με ένα χαριτωμένο video που δείχνει να κρατά την κόρη της αγκαλιά και εκείνη να αντιστέκεται, γράφει πως κάπως έτσι θα αντιδρά και η ίδια όταν οι φίλοι της θα της λένε να πάει μαζί τους σε party μετά την καραντίνα.

Μάλλον, έχει συνηθίσει τον εγκλεισμό και η κοινωνική ζωή θα της είναι δύσκολη.

Δείτε το απολαυστικό video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.