CELEBRITIES

H Gigi Hadid πιο ευτυχισμένη από ποτέ επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της


2 Μαΐου 2020

H Gigi Hadid πιο ευτυχισμένη από ποτέ επιβεβαιώνει για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της

Η Gigi Hadid μιλά για την εγκυμοσύνη της για πρώτη φορά. Το μοντέλο, 25 ετών, επιβεβαίωσε την είδηση ότι αυτή και ο φίλος της Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί σε μία συνέντευξη στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

"Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Προφανώς, ξέρεις, ευχόμαστε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων, οπότε ευχαριστώ."

Ο Fallon, πατέρας δύο παιδιών, έδωσε στην Hadid κάποιες συμβουλές για γονείς, ενθαρρύνοντάς της να «είναι παρών σε κάθε κομμάτι».

"Ναι, προσπαθώ", απάντησε η Gigi προτού να περιγράψει πώς είναι να είσαι έγκυος σε ένα περιβάλλον όπου η παραμονή στο εσωτερικό και η κοινωνική αποστασίοποίηση έχει γίνει η νέα πραγματικότητα. Τα νέα της εγκυμοσύνης της έδωσαν χαρά στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.