CELEBRITIES

H Victoria Beckham γιόρτασε τα 45α γενέθλια του αγαπημένου της David με το πιο γλυκό throwback video


The Jennettes

3 Μαΐου 2020

H Victoria Beckham γιόρτασε τα 45α γενέθλια του αγαπημένου της David με το πιο γλυκό throwback video

O David Beckham γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του με πολύ διαφορετικό τρόπο κάτω από τις συνθήκες που ορίζει φέτος, το lockdown.

Η Victoria ωστόσο, φρόντισε να τα κάνει ξεχωριστά με τη δημοσίευση ενός νοσταλγικού throwback video, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και είναι γεμάτο από videos και φωτογραφίες από την υπέροχη οικογένειά τους.

Τα στιγμιότυπα είναι πολύ συγκινητικά και παρουσιάζουν στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και αγάπη.

Όπως έγραψε η Victoria Beckham κάτω από την ανάρτηση, "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά. Γιορτάζοντας υπό το lockdown, μας λείπουν το @brooklynbeckham και όλοι μας οι φίλοι και οι συγγενείς σήμερα. Σας αγαπάμε όλους πολύ". 

Οι αγαπημένοι Beckhams τηρούν τον εγκλεισμό στο σπίτι τους στο Cotswolds ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους, Brooklyn  μένει μαζί με τη φίλη του, Nicola Peltz, περνώντας ξεχωριστά από την οικογένεια τις ημέρες της καραντίνας. Τα φετινά γενέθλια του David έγιναν ξεχωριστά αφού τα πέρασε αποκλειστικά με την οικογένειά του, αλλά και μέσα από αυτό το video που του επανέφερε τις πιο όμορφες στιγμές που έχει περάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.