CELEBRITIES

H Nicole Kidman δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία από τα '90s και είναι αγνώριστη


The Jennettes

3 Μαΐου 2020

H Nicole Kidman δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία από τα '90s και είναι αγνώριστη

H Nicole Kidman είναι διαχρονικά κομψή και η μεγάλη της πορεία στον χώρο της υποκριτικής από την ηλικία των 16, το αποδεικνύει.

Εκείνο ίσως, που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει είναι πως στη διάρκεια αυτών των χρόνων, η αγαπημένη ηθοποιός υιοθέτησε αρκετά looks, που κάποτε την έδειχναν εντελώς διαφορετική.

Η Kidman δημοσίευσε πρόσφατα, στο Instagram μία throwback φωτογραφία από τα '90s και η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε παρόλο που είχαμε την αίσθηση πως σχεδόν πάντα η μορφή της ήταν ίδια με χθες. Στα πλαίσια του "flashback Friday", η ηθοποιός δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία, γράφοντας: "Flashback στα '90s και είναι πράγματι διασκεδαστικό". 

Φορώντας πέρλες και ποζάροντας με σοβαρό ύφος, η Nicole Kidman είναι πολύ διαφορετική από την 52χρονη σήμερα, γυναίκα. Αυτό συμβαίνει ίσως, επειδή η κάθε δεκαετία καλλιεργεί και διαφορετικά looks, ωστόσο η ηθοποιός από τότε μέχρι σήμερα, διακρίνεται για το εκλεπτυσμένο της ύφος και ιδιαίτερο στιλ που κάνουν την κομψότητά της διαχρονική. 

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.