CELEBRITIES

«Rihanna: Volume One» - Έρχεται το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

«Rihanna: Volume One» - Έρχεται το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας

Η Rihanna ίσως, ετοιμάζεται τελικά για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που έχει ανακοινωθεί από το 2016.

Το φιλμ αποτελείται από υλικό που κατέγραψε ο Berg, ταξιδεύοντας στο πλευρό της Rihanna στην Ευρώπη, ενώ το Amazon έχει δαπανήσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του ντοκιμαντέρ. Η Rihanna έχει παράλληλα, την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στα σχέδια της, παρότι είναι «απασχολημένη, προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο». Ο λογαριασμός @TeamofRihanna του Twitter αναστάτωσε τους θαυμαστές της τραγουδίστριας όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη Rihanna και τη σύνοψη του ντοκιμαντέρ, που προέρχεται από την ιστοσελίδα της, Film 45.

«Έρχεται σύντομα: Μια εσωτερική ματιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της Rihanna», αναφέρεται στην περιγραφή, ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε επίσης την αστέρα της μουσικής να στέκεται πίσω από το μικρόφωνο σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Σύμφωνα με την ίδια φωτογραφία, φαίνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα έχει τον τίτλο «Rihanna: Volume One». Με πρωτοφανή πρόσβαση στη ζωή της τραγουδίστριας και πάνω από 1.200 ώρες υλικό, το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει μέσα από προσωπικές εικόνες στην προσωπικότητα και το χιούμορ της Rihanna, στη φιλοσοφία της στη δουλειά, στην οικογένειά της, σε εικόνες που είναι τόσο συγκινητικές όσο και συναρπαστικές.

Δείτε ακόμη:Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.