CELEBRITIES

Ο Tom Hanks έκανε ένα video - έκπληξη σε φοιτητές που δεν μπόρεσαν να αποφοιτήσουν λόγω κορωνοϊού


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

Ο Tom Hanks έκανε ένα video - έκπληξη σε φοιτητές που δεν μπόρεσαν να αποφοιτήσουν λόγω κορωνοϊού

Ο Tom Hanks προσπαθεί με όσους τρόπους μπορεί αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας, να τονώσει τους πολίτες και τις τελευταίες μέρες έχει κάνει αρκετές ενέργειες. Η τελευταία όμως, μας έκανε να τον θαυμάζουμε λίγο παραπάνω αφού δημιούργησε ένα video - έκπληξη για τους τελειόφοιτους του πανεπιστημίου του Οχάιο, Wright State, οι οποίοι λόγω κορωνοϊού δεν μπόρεσαν να χαρούν μία τυπική τελετή αποφοίτησης.

Ο ηθοποιός όμως, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η νέα γενιά, έκανε ένα video, από το οποίο, φυσικά δεν έλειπε το χιούμορ. Χαρακτηριστικά, αποκάλεσε  τους φοιτητές “επίλεκτους”, αφού όπως είπε, εισέρχονται επισήμως στον πραγματικό κόσμο εν μέσω της κρίσης στον τομέα υγείας.

"Είστε οι επίλεκτοι εξαιτίας μιας μοίρας που δε φανταζόταν κανείς όταν ξεκινούσατε τις περιπέτειές σας στο Wright State. Ξεκινήσατε στις παλιές εποχές, πίσω σε έναν κόσμο πριν από τη Μεγάλη Πανδημία του 2020. Θα μιλάτε για αυτά τα χρόνια, ακριβώς με αυτόν τον τρόπο".

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.