CELEBRITIES

Η Selena Gomez αποκαλύπτει τι κάνει ενώ βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού


The Jennettes

8 Μαΐου 2020

Η Selena Gomez αποκαλύπτει τι κάνει ενώ βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού

Ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ίσως μερικοί να αναρωτιούνται πώς περνούν τον χρόνο τους οι αγαπημένοι τους celebrities, ενώ μένουν στο σπίτι. Η Selena Gomez μίλησε πρόσφατα για ό, τι έκανε σπίτι της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης,

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς προσπαθεί να παραμείνει ήρεμη και θετική, "Όπως οι περισσότεροι, αισθάνομαι αναστατωμένη και η ψυχολογία μου έχει σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Για αυτόν τον λόγο, νομίζω ότι είναι σημαντικό να μένω ενημερωμένη και να είμαι ενήμερη για τα τελευταία νέα, αλλά επίσης να κάνω διαλείμματα από αυτό γιατί μπορεί να είναι συντριπτικό. Το διάβασμα βιβλίων και η μουσική ήταν σημαντικοί παράγοντες στο να παραμένω ήρεμη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Gomez αποκάλυψε επίσης πως, ενώ δεν μπόρεσε να δει το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας και των φίλων της, οι παππούδες της μένουν μαζί της, μαζί με μερικούς φίλους. Αναφέρθηκε επίσης, στη σημασία της διατήρησης της επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας, "Το να σηκώνετε το τηλέφωνο και να καλείτε άτομα, σήμερα είναι ό,τι πιο σημαντικό. Επίσης, να κάνετε κι ένα  check-in με άτομα, ακόμα κι αν δεν έχετε επικοινωνήσει εδώ και αρκετό καιρό”.

Όσον αφορά στις δραστηριότητες, η Selena κάνει τα πάντα, από την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, μέχρι την άσκηση και πολλά άλλα. Εξήγησε ότι παρακολουθεί παραστάσεις από τότε που ήταν νεότερη "επειδή της προκαλούν νοσταλγικά συναισθήματα", καθώς βλέπει και πιο καινούργια shows όπως τα Good Girls, Ozark και The Morning Show.

Και ενώ η Gomez νιώθει άνετα να φορά τα μεγάλα φούτερ της, όπως οι περισσότεροι από εμάς, κάνει επίσης μαθήματα που βρίσκει στο YouTube, όπως χορό και yoga, αξιοποιώντας όσο πιο δημιουργικά γίνεται, τον χρόνο της στο σπίτι.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.