CELEBRITIES

Το νέο hair look της Charlize Theron με αφορμή τον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο, μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά


The Jennettes

8 Μαΐου 2020

Το νέο hair look της Charlize Theron με αφορμή τον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο, μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά

Η Charlize Theron δημοσίευσε πριν λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες από την νέα ταινία, με τίτλο "The Old Guard", στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, ενημερώνοντας τους followers της για την επόμενη επαγγελματική της κίνηση. 

Η αγαπημένη ηθοποιός παίρνει τη σκυτάλη στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, ως η αρχηγός μίας ομάδας αθάνατων μισθοφόρων βασισμένων στο graphic novel των Greg Ruck και Leandro Fernandez.

Υποδυόμενη την Andromache, στην ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις 10 Ιουλίου στο Netflix, η Charlize αποκτά νέο hair look. Με σκούρα απόχρωση και pixie cut, η ηθοποιός αναμφίβολα, θα αποτελέσει έμπνευση για τον γυναικείο πληθυσμό, μέσα από το νέο της hair look. 

Η Charlize άλλωστε, πάντοτε αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς, καθώς κάθε της αλλαγή και εμφάνιση αναδεικνύει την ομορφιά της με μοναδικό τρόπο και την καθιστά διαχρονικά κομψή.

Δείτε ακόμη: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.