CELEBRITIES

Beyonce: Η throwback φωτογραφία της μαμάς της από τα '80s, που τη θυμίζει καταπληκτικά


The Jennettes

11 Μαΐου 2020

Beyonce: Η throwback φωτογραφία της μαμάς της από τα '80s, που τη θυμίζει καταπληκτικά

Ανάμεσα στις celebrities που ευχήθηκαν με μοναδικό τρόπο στις γυναίκες που τις έφεραν στον κόσμο, ήταν και η Beyonce, η οποία σκέφτηκε έναν ευρηματικό τρόπο για να υμνήσει την υπέροχη μαμά της με αφορμή τη χθεσινή Γιορτή της Μητέρας. 

H star δημοσίευσε μια κομψή throwback φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί στη μαμά της, Tina Lawson, χρησιμοποιώντας τη λέξη "Savage", που είναι και ο τίτλος του νέου της single. Η συγκεκριμένη λήψη της μαμάς της είχε γίνει κατά τη δεκαετία του 1980 και η ομοιότητα με την κόρη της είναι εκπληκτική! 

Χρησιμοποιώντας το παραπάνω λογοπαίγνιο, η Beyonce δημοσίευσε ένα υπέροχο κολάζ φωτογραφιών, που παρουσιάζουν τη μαμά της στο πέρασμα των χρόνων με την πιο γλυκιά "αγριότητα". Όπως έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια κάτω από το νοσταλγικό post, "Αγαπητή μαμά, είμαι ευγνώμων για κάθε στοιχείο πάνω σου και για κάθε δευτερόλεπτο που μοιράζομαι μαζί σου. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τη ζωή και με αφυπνίζεις διαρκώς. Δεν θα είχα κάνει τίποτα από όλα αυτά στη ζωή μου χωρίς τη δική σου δύναμη, τη σοφία σου και τις προσευχές σου για μένα". 

Όπως προσθέτει, "Ο μεγαλύτερος μου στόχος στη ζωή είναι τα παιδιά μου να νιώσουν την αγάπη που μας έκανες εσύ να νιώσουμε. Σε εκτιμώ και σε ευχαριστώ, τρέφοντας μεγάλο θαυμασμό και σεβασμό για εσένα. Όποιος διαβάσει αυτό το post, θα πρέπει να ευχαριστεί και να ευγνωμονεί τη μαμά του, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα". 

Η Beyonce βιώνει και εκείνη τον ρόλο της μητέρας, και προφανώς θέλει παρόμοια, κάποια μέρα να γίνει πρότυπο στα μάτια των παιδιών της, προσπαθώντας να εναρμονίσει όλα όσα καλείται να κάνει με επιτυχία στη ζωή της. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS