CELEBRITIES

Ο Alec Baldwin σατιρίζει ακόμη μία φορά τον Donald Trump και γίνεται viral


The Jennettes

12 Μαΐου 2020

Ο Alec Baldwin σατιρίζει ακόμη μία φορά τον Donald Trump και γίνεται viral

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Alec Baldwin είναι γνωστός για το ταλέντο του στη μίμηση, με πιο διάσημη αυτή του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump, στη σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live». 

Το γεγονός ότι ο Trump σε μία επίδειξη των ιατρικών του γνώσεων πρότεινε στους επιστήμονες να καταπολεμήσουν τον Covid- 19 με δύο τρόπους: ο πρώτος να εξετάσουν το ενδεχόμενο θεραπείας των ασθενών μέσω ενέσεων με απολυμαντικό και ο δεύτερος να τους εκθέσουν σε ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία προκειμένου να εξοντωθεί άμεσα ο ιός, ενέπνευσε τον Αμερικανό ηθοποιό.


Φορώντας το κλασικό κόκκινο καπέλο με τη λεζάντα: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά- δηλαδή το προεκλογικό σύνθημα του Trump- ο Baldwin αναλαμβάνει τον ρόλο του ομιλητή μέσω του Zoom, συμβουλεύοντας αποφοίτους Λυκείου, την λεγόμενη τάξη Covid- 19». O ηθοποιός μάλιστα, δεν δίστασε να πάρει ένα μπουκάλι με χλωρίνη, το οποίο ήπιε, κοιτώντας τον φακό και στη συνέχεια επεσήμανε ότι ο κορωνοϊός προήλθε από ένα εργαστήριο του πρώην Αμερικανού προέδρου, Barack Obama. Τέλος, προσθέτει ότι, τώρα που ο προσωπικός του μπάτλερ νόσησε από τον ιό, θα πρέπει μόνος του να κάνει το μακιγιάζ του. 

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.