VIDEO

«You’ll never walk Alone»: 300 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο σε μία απίστευτη virtual επανεκτέλεση


The Jennettes

12 Μαΐου 2020

«You’ll never walk Alone»: 300 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο σε μία απίστευτη virtual επανεκτέλεση

Ο συνθέτης Richard Rodgers και ο στιχουργός Oscar Hammerstein παρουσίασαν το τραγούδι "You'll Never Walk Alone" στο μουσικό Carousel πριν από 75 χρόνια. Από τότε, το συναισθηματικό αυτό τραγούδι έχει συνδεθεί με τις αποφοιτήσεις, τα αθλητικά παιχνίδια και τώρα, φαινομενικά, είναι ο ύμνος του COVID-19.

Στο παρελθόν, το έχουν τραγουδήσει οι Frank Sinatra και Jerry Lewis, οι οποίοι έκλειναν το show του telethon MDA, καθώς και η Barbra Streisand, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι προς τιμή των θυμάτων της 9/11. Σήμερα, μια virtual απόδοση τριών λεπτών του τραγουδιού, εκτελέστηκε από 240 τραγουδιστές και 60 μουσικούς από τα σπίτια τους από 15 διαφορετικές χώρες. Το video έχει γίνει ήδη viral, χάρη στο ταλέντο του 24χρονου πιανίστα, Harry Sheckler, ο οποίος διοργάνωσε όλο αυτό το εγχείρημα. Δείτε παρακάτω το εκπληκτικό video:

Όταν ο κορωνοϊός έπληξε τη Νέα Υόρκη στα μέσα Μαρτίου, ο Sheckler εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Ωδείο Μουσικής του Brooklyn και επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Charles City της Αϊόβα. Καθισμένος στο πιάνο, ο Sheckler συχνά έπαιζε το «You’ll never walk alone».

«Το τραγούδι είναι διαχρονικό και οι στίχοι ταιριάζουν τόσο πολύ στην τρέχουσα κατάστασή μας», λέει. «Βρήκα την άνεση να παίζω και πίστευα ότι και οι άλλοι θα το απολαύσουν».