CELEBRITIES

Rihanna: Ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια τραγουδίστρια στη Μ. Βρετανία, αφήνοντας πίσω της τον Elton John και τον Mick Jagger


The Jennettes

13 Μαΐου 2020

Rihanna: Ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια τραγουδίστρια στη Μ. Βρετανία, αφήνοντας πίσω της τον Elton John και τον Mick Jagger

Η Rihanna ανακηρύχθηκε ως η πιο πλούσια τραγουδίστρια στη Μεγάλη Βρετανία και μάλιστα η περιουσία της εκτιμάται στις 468 εκατομμύρια λίρες. Η ίδια ζει μόνιμα στο Λονδίνο και το 2019 ανακηρύχθηκε αυτή τη φορά από το περιοδικό Forbes ως η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο.

H pop σταρ σε αυτή της την νέα διάκριση άφησε πίσω της σπουδαία ονόματα της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας όπως τον Elton John και τον Mick Jagger. Η διάσημη τραγουδίστρια πέρα από δημιουργός κομματιών και ερμηνεύτρια έχει και τη δική της εταιρία ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων ενώ είναι η πρώτη Αφροαμερικανή που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας. Το fan club της έχει εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και η φήμη της μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ηλικία 31 ετών, η Robin Rihanna Fenty συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από μεγαλύτερες σε ηλικία, τραγουδίστριες, όπως η Madonna, με 570 εκατομμύρια, η Celine Dion, με 450 εκατομμύρια και η Beyonce, με 400 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.