CELEBRITIES

Ο Matt Damon αποκάλυψε πως η κόρη του στη Νέα Υόρκη νόσησε από κορωνοϊό


The Jennettes

14 Μαΐου 2020

Ο Matt Damon αποκάλυψε πως η κόρη του στη Νέα Υόρκη νόσησε από κορωνοϊό

Η κόρη του Matt Damon νόσησε από κορωνοϊό στην Νέα Υόρκη, ενώ ο ίδιος ήταν στο Δουβλίνο με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο ίδιος είπε πως είχε κολλήσει από νωρίς και τώρα είναι καλά.

Ο γνωστός ηθοποιός Matt Damon περνά την καραντίνα του στο Δουβλίνο με την οικογένεια του, εκτός της μίας κόρης του, Alexia, η οποία κόλλησε κορωνοϊό, στη Νέα Υόρκη ενώ ήταν στο κολέγιο. Η Alexia, όπως ανέφερε, είχε προσβληθεί από τον νέο ιό από την αρχή της παγκόσμιας πανδημίας, ενώ κατοικούσε στη Νέα Υόρκη.

Ο Damon ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η μεγαλύτερη κόρη μας είναι στο κολέγιο στη Νέα Υόρκη. Είχε κολλήσει τον ιό πολύ νωρίς, μαζί με τους συγκατοίκους της και πέρασε την αρρώστια ομαλά. Όλοι είναι εντάξει τώρα". Ακόμη δήλωσε : "Για τη μαμά της Lucy και τη μαμά μου είναι τρομακτικό, για αυτή τη γενιά... Νομίζω ότι έχουμε όλοι λάβει το μήνυμα τώρα, όλοι ακολουθούν την απομόνωση, την αποστασιοποίηση και το πλύσιμο των χεριών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το μετριάσουμε, αλλά είναι σίγουρα τρομακτικό για τους γονείς μας".

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.