Η μικρή Blue Ivy χορεύει σαν τη μαμά της, Beyonce και το video γίνεται viral

The Jennettes
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

H Blue Ivy, εκτός από την παράδοση μαθημάτων στο κοινό της γύρω από το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, αφιερώνει χρόνο και στον χορό, θυμίζοντας καταπληκτικά στις κινήσεις τη διάσημη μαμά της, Beyonce. 

Έτσι λοιπόν, ο προσωπικός στυλίστας της 8χρονης, Manuel A, Mendez, δημοσίευσε στο Instagram ένα video με τη μεγαλύτερη κόρη του Jay- Z και της Beyonce, στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει σαν επαγγελματίας το γνωστό τραγούδι της μαμάς της, "Mood 4 Eva", που ήταν το soundtrack του "The Lion King: The Gift" το 2019.

"Mood 4 Eva. #love", γράφει ο Mendez κάτω από το video, που έγινε αμέσως viral και αγαπήθηκε από το κοινό. Τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το post, φυσικά ήταν αμέτρητα ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή κλέβει την παράσταση.

Ο Mendez δούλευε ήδη για την Beyonce προτού αναλάβει το 2018 τον ρόλο του προσωπικού στυλίστα της μικρής και αξιαγάπητης κόρης του ζευγαριού. Μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της μικρής, που όπως όλα δείχνουν, ακολουθεί πιστά την καριέρα των διάσημων γονιών της. 

Δείτε ακόμη: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης