CELEBRITIES

Η Eva Longoria μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη


The Jennettes

15 Μαΐου 2020

Η Eva Longoria μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη

Η διάσημη ηθοποιός, Eva Longoria πέρσι, είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που δεν είχε γίνει τόσο γνωστή αλλά φέτος, με ένα post της, έκανε την εξομολόγηση. Η ηθοποιός είχε ταξιδέψει για να βρεθεί στη γαλλική ριβιέρα και το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών αλλά τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η ίδια, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες ώρες που πέρασε, είχε ταξιδέψει με την οικογένειά της για τις Κάννες, όταν αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Μπορεί να της ήταν δύσκολο να μοιραστεί αυτή την άσχημη στιγμή με τους fans της αλλά το έκανε για να δείξει πόσο δυνατοί πρέπει να είμαστε.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Έναν χρόνο πριν, σαν σήμερα, προσγειώθηκα στις Κάννες για το Φεστιβάλ κινηματογράφου και έπρεπε να υποβληθώ άμεσα σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Ήταν η πρώτη «Γιορτή της Μητέρας» και την πέρασα στο νοσοκομείο με τον γιο μου»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.