CELEBRITIES

Ricky Martin- Jwan Yosef: Φιλιούνται τρυφερά στο στόμα και πρωταγωνιστούν σε video clip κατά του κορωνοϊού και της ομοφοβίας


The Jennettes

16 Μαΐου 2020

Ricky Martin- Jwan Yosef: Φιλιούνται τρυφερά στο στόμα και πρωταγωνιστούν σε video clip κατά του κορωνοϊού και της ομοφοβίας

Ο Ricky Martin και ο σύζυγός του, Jwan Yosef έγιναν πρωταγωνιστές στο video clip, «Ας φιληθούμε προτού τελειώσει ο κόσμος», του ράπερ Residente.

Στα πλαίσια του video clip, ο διάσημος τραγουδιστής φιλάει τρυφερά στο στόμα τον Jwan, μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και κατά της ομοφοβίας. 

Ο Ricky Martin δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Η αντιπροσώπευση του Πουέρτο Ρίκο και της Συρίας! Αδερφέ, σε ευχαριστούμε που γινόμαστε μέρος του μηνύματός σου. Είναι πραγματικά σπουδαίο!».

Στο video clip του τραγουδιού «Antes Que El Mundo Se Acabe» που ακολουθεί, ο ράπερ παρουσιάζει πολλά διάσημα και μη, ζευγάρια, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, μαθαίνοντας παράλληλα, να ζουν και να εναρμονίζονται στη νέα καθημερινότητα. 113 ζευγάρια από 80 χώρες του κόσμου μοιράζονται ζεστά φιλιά, ανάμεσά τους και οι Ben Affleck- Ana de Armas, Lionel Messi- Antonella.

«Προτού τελειώσει ο κόσμος», λοιπόν, ας επαναφέρουμε τη στοργικότητα και την τρυφερότητά μας, τηρώντας ωστόσο, όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και ασφαλείας. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.