CELEBRITIES

Megan Fox - Brian Austin Green: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου


The Jennettes

19 Μαΐου 2020

Megan Fox - Brian Austin Green: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, η Megan Fox και ο Brian Austin Green, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Meghan Fox να χωρίζει από τον Brian Austin Green. Αφορμή για αυτές τις φήμες στάθηκαν φωτογραφίες της ηθοποιού που την απαθανάτισαν να κυκλοφορεί στη γειτονιά του Calabasas της California χωρίς τη βέρα της. Οι υποθέσεις έγιναν ακόμα πιο έντονες, όταν πριν από λίγα 24ωρα οι παπαράτσι εντόπισαν ξανά τη διάσημη ηθοποιό να κάνει βόλτα αυτή τη φορά όχι μόνη της, αλλά με τον ράπερ Machine Gun Kelly, στην Aston Martin του οποίου επέβαινε.

Ο Brian Austin Green επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, στο τελευταίο του podcast λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα την αγαπώ πάντα. Και ξέρω ότι θα με αγαπάει πάντα». Ο Green είπε ότι η οικογένεια θα εξακολουθεί να πηγαίνει διακοπές μαζί, ενώ είπε για τη Fox ότι είναι «η καλύτερή μου φίλη μου για 15 χρόνια και δεν θέλω να τη χάσω». Ακόμη είπε: «Είναι χάλια όταν αλλάζει η ζωή και κάτι που έχετε συνηθίσει, να κάνετε εδώ και 15 χρόνια, το προσπαθείτε και τελικά δεν βγαίνει άκρη».

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.