CELEBRITIES

Το "αστείο" ατύχημα της Brooke Shields που έγινε viral - Όταν η κόρη της τη χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ έκαναν Tik Tok


19 Μαΐου 2020

Το "αστείο" ατύχημα της Brooke Shields που έγινε viral - Όταν η κόρη της τη χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ έκαναν Tik Tok

Η 16χρονη κόρη της Brooke Shields μόλις έγινε viral.

Η Rowan Francis Henchy -κόρη του supermodel με τον σύζυγό της Chris Henchy- συμμετείχε σε μια νέα πρόκληση TikTok στην οποία κάποιος που κάθεται στο κάθισμα του οδηγού "τυχαία" ξυπνά το άτομο που κάθεται στο κάθισμα του συνεπιβάτη του με ένα πορτοφόλι ή τσάντα ενώ προσποιείται ότι το παίρνει από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε το αμφιλεγόμενο βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα, "λοιπόν προφανώς αυτό έγινε για ένα tik tok ... ".

Αν και φαινόταν οδυνηρό, μητέρα και κόρη αμέσως μετά το αρχικό σοκ, ξέσπασαν σε γέλια. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει κάποια σχόλια από celebs και πολλές ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.

Το ντουέτο περνά τον χρόνο του, κάνοντας βίντεο TikTok εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) και φαίνεται πως το διασκεδάζουν. Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να αποφύγετε αυτό το challenge ή αν τελικά το κάνετε, να γίνει με προσοχή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.