CELEBRITIES

Ο Jude Law θα γίνει πατέρας για έκτη φορά


The Jennettes

21 Μαΐου 2020

Ο Jude Law θα γίνει πατέρας για έκτη φορά

Πατέρας για έκτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Jude Law, καθώς η σύζυγός του Phillipa Coan, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο διάσημος ηθοποιός και η Coan έκαναν γνωστή τη σχέση τους το 2015, όταν εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Hay. «Είναι τρελός μαζί της. Λατρεύει το πόσο έξυπνη είναι και θεωρεί πολύ αναζωογονητικό το γεγονός πως δεν είναι από τον κόσμο της showbiz. Είναι ερωτευμένος και δεν θέλει να το χαλάσει», είχε πει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

https://youtu.be/dYcz-seCaC0

Ο 47χρονος ηθοποιός και η 32χρονη ψυχολόγος παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο. Παρόλο που ο Law είχε ήδη πέντε παιδιά από τρεις πρώην συντρόφους, πριν από μήνες είχε αποκαλύψει ότι ήταν «απόλυτα» ανοιχτός στο να αποκτήσει περισσότερα. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Τα αγαπάω, οπότε γιατί όχι; Είμαι πολύ τυχερός που έχω σχέση με κάποια με την οποία είμαι τρελά ερωτευμένος. Η ιδέα να αποκτήσω περισσότερα παιδιά είναι απλά υπέροχη».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε μια απίστευτα σταθερή και υγιή, υπέροχη οικογενειακή ζωή η οποία περιλαμβάνει και τα παιδιά μου που είναι νεαροί ενήλικες… ενώ τα μικρότερα φέρνουν τόση χαρά και τόσο γέλιο».

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.