Γιατί η Julia Roberts, η  Penelope Cruz και άλλοι star παραχωρούν τους social media λογαριασμούς τους στον ανοσολόγο Dr. Fauci

Πέμπτη 21 Μάιος 2020

Η εκστρατεία #PassTheMic  είναι μέρος της ONE World Campaign που καλεί «για μια παγκόσμια απάντηση στον COVID-19 για να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους, να υποστηρίξει άτομα που πλήττονται περισσότερο οικονομικά, να ενισχύσει συστήματα υγείας και να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και ίσο κόσμο».

Διευθύνεται από την ONE, μια παγκόσμια εκστρατεία για τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας και των αποτρέψιμων ασθενειών έως το 2030.

Η Julia Roberts, η Shailene Woodley, ο Rainn Wilson και η Penelope Cruz ένωσαν τις φωνές τους μαζί με άλλους σταρ και ειδικούς στον τομέα της υγείας σε ένα βίντεο για το #PassTheMic. Ο Fauci είναι βασικό μέλος της ειδικής ομάδας του Λευκού Οίκου και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων.

 

 

Η εκστρατεία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις. Κάποιοι θα αφιερώσουν, για μια μέρα, τους social media λογαριασμούς τους στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, στην υγεία, στους οικονομικούς και σε άλλους experts και θα τους επιτρέψουν να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με την πανδημία.

Η Roberts θα είναι η πρώτη που θα παραδώσει τους λογαριασμούς της, στον Fauci, για αυτή την εκστρατεία. Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι Yemi Alade, Connie Britton, Millie Bobby Brown, Danai Gurira, Hugh Jackman, David Oyelowo, Sarah Jessica Parker, Busy Philipps, Rita Wilson, Robin Wright και άλλοι.