CELEBRITIES

O Andrea Bocelli εξομολογείται: «Πέρασα τον κορωνοϊό και ήταν εφιαλτικά»


The Jennettes

27 Μαΐου 2020

O Andrea Bocelli εξομολογείται: «Πέρασα τον κορωνοϊό και ήταν εφιαλτικά»

Ο διάσημος τενόρος Αndrea Bocelli αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί στις αρχές Μαρτίου από τη νόσο Covid-19 με ήπια συμπτώματα. Ο Ιταλός χαρακτήρισε την όλη εμπειρία «έναν εφιάλτη».

«Η εμπειρία μου από τον κορωνοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Πίζα, στην Τοσκάνη. Ο Bocelli και η σύζυγός του είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους για τις έρευνες για τη νόσο Covid-19.

https://instagram.com/p/CAGEYCuAZRR/

Όσον αφορά τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στη χώρα, η οποία ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, ο Bocelli δήλωσε «ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λάβω αποφάσεις». «Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις», είπε και εκτίμησε ότι υπάρχει «υπερβολικά πολύς συναγερμός» για τον  Covid-19 επί του παρόντος και ότι αυτή η στάση ήταν δικαιολογημένη στην αρχή της κρίσης αλλά όχι τώρα.

https://instagram.com/p/B_7xEibAUuN/

Στις 12 Απριλίου, ένα μήνα μετά τη διαγνωστική εξέταση της 10ης Μαρτίου για τον κορωνοϊό, στην οποία βρέθηκε θετικός, ο τενόρος έδωσε συναυλία στο Duomo του Μιλάνου, τον μεγάλο καθεδρικό ναό της οικονομικής πρωτεύουσας της χώρας, χωρίς θεατές.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.