CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen κάνει test για τον κορωνοϊό πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους


The Jennettes

27 Μαΐου 2020

Η Chrissy Teigen κάνει test για τον κορωνοϊό πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους

Η Chrissy Teigen έχει ήδη μπει στη διαδικασία αφαίρεσης των εμφυτευμάτων του στήθους της, καθώς κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πριν μπει στο χειρουργείο, όπως και test για τον κορωνοϊό. 

«Γι 'αυτό δημοσίευσα ότι κάνω test για τον covid στο Twitter, καθώς σύντομα θα μπω σε χειρουργική επέμβαση», έγραψε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο.

«Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι, οπότε θα το πω μόνο εδώ: βγάζω τα εμφυτεύματα από το στήθος μου! Ήταν για μένα υπέροχα για πολλά χρόνια, αλλά τώρα το ξεπέρασα. Θα ήθελα να μπορέσω να φορέσω ένα φόρεμα στο μέγεθός μου, να ξαπλώσω στην κοιλιά μου με καθαρή άνεση! Μην ανησυχείτε για μένα», είπε η Teigen. "Ολα καλά. Θα έχω ακόμα στήθος».

https://instagram.com/p/CAqylh4pjZ-/

Η Teigen αφαιρεί τα εμφυτεύματα στήθους της μόλις λίγους μήνες αφού αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Μάρτιο ότι είχε κάνει αυξητική στήθους, την οποία πια έχει μετανιώσει.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.