CELEBRITIES

Ο Mark Zuckerberg εναντιώνεται στις προθέσεις του Donald Trump για τα social media και επικρίνει το Twitter


The Jennettes

28 Μαΐου 2020

Ο Mark Zuckerberg εναντιώνεται στις προθέσεις του Donald Trump για τα social media και επικρίνει το Twitter

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg , παραχώρησε συνέντευξη στο Fox News μιλώντας μεταξύ άλλων για την πολιτική του Donald Trump και το Twitter. 

«Πρέπει να καταλάβω τι θέλουν να κάνουν, αλλά γενικά πιστεύω ότι μια κυβέρνηση να επιλέξει να λογοκρίνει μια πλατφόρμα επειδή ανησυχεί για τη λογοκρισία, δεν μου φαντάζει και η πιο σωστή αντίδραση» είπε ο Zuckerberg, σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στην δημοσιότητα. O ιδρυτής του Facebook ωστόσο, είπε επίσης πως δεν θα έκανε αυτό που έκανε το Twitter, δείχνοντας την διάθεσή του για πιο χαλαρή πολιτική στον ιστότοπό του.

https://instagram.com/p/CAt6r3rp7as/

«Εχουμε διαφορετική πολιτική από το Twitter. Οι ιδιωτικές εταιρείες και ειδικά οι εταιρείες πλατφόρμας, δεν πρέπει να είναι σε θέση να το κάνουν αυτό. Δεν θα γίνουμε ο κριτής της αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά.

https://instagram.com/p/CAteLqTpUro/

Όλα αυτά προήλθαν από την απόφαση του Trump να υπογράψει «εκτελεστική εντολή» για τα social media, προκαλώντας αντιδράσεις στις ΗΠΑ, με τον ιδρυτή του Facebook να εκφράζει την αντίθεσή του με τις προθέσεις του Ρεπουμπλικάνου.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.