CELEBRITIES

H Cindy Crawford ερωτευμένη στις Μπαχάμες σε μια υπέροχη throwback φωτογραφία απ' τον γάμο της


The Jennettes

30 Μαΐου 2020

H Cindy Crawford ερωτευμένη στις Μπαχάμες σε μια υπέροχη throwback φωτογραφία απ' τον γάμο της

Η Cindy Crawford έκλεισε 22 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της σύζυγο, Rande Gerber υπό τις διαφορετικές φετινές συνθήκες του lockdown. 

Η 54χρονη ηθοποιός, που υπήρξε χαρακτηριστικό supermodel των '90s, γιόρτασε το ιδιαίτερο γεγονός με μια ρομαντική throwback φωτογραφία από τον γάμο τους, που είχε γίνει στις Μπαχάμες. 

https://instagram.com/p/CAxyKKFlXqo/

"Ευτυχισμένη επέτειο, Rande Gerber! Πριν από 22 χρόνια βρεθήκαμε στις Μπαχάμες με τις οικογένειές μας και μερικούς φίλους μας, γιορτάζοντας το "I do", που σου είπα", έγραψε κάτω από τη ρομαντική φωτογραφία η αγαπημένη star, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της.

Όπως συνέχισε η ίδια, "Σε αγαπώ και μαζί, αγαπώ και τη ζωή που έχουμε φτιάξει μαζί. Σε ευχαριστώ που χάραξες μαζί μου, αυτό που λέγεται κοινή ζωή- δεν θα μπορούσα να το φανταστώ με κανέναν άλλον. Στα καλύτερα που έρχονται!".

Η τρυφερή ανάρτηση, φυσικά συγκίνησε τους fans, αφού ξεχειλίζει από αγάπη μέσα από τη φωτογραφία, η οποία είχε τραβηχτεί από τον φωτογράφο μόδας, Arthur Elgort. 

Δείτε ακόμη: Oι πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.