CELEBRITIES

Η σωσίας της Meghan Markle είναι αεροσυνοδός και συζητάει το ενδεχόμενο να υποδυθεί τον ρόλο της δούκισσας


The Jennettes

30 Μαΐου 2020

Η σωσίας της Meghan Markle είναι αεροσυνοδός και συζητάει το ενδεχόμενο να υποδυθεί τον ρόλο της δούκισσας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι σωσίες κάποιων celebrities, όμως την εκπληκτική ομοιότητα της 32χρονης αεροσυνοδού, Christine Primrose Mathis με τη Meghan Markle δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. 

Η αεροσυνοδός, που κατάγεται από το Perth Amboy του New Jersey, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες μοιάζει εκπληκτικά με τη δούκισσα του Sussex.

https://instagram.com/p/B3I-urZJWaL/

Μάλιστα, πολύ πριν γίνει ευρέως γνωστή η Meghan ως δούκισσα του Sussex, πολλοί επιβάτες στις πτήσεις που εργαζόταν, της έλεγαν πως μοιάζει με "εκείνη την κοπέλα από το Suits".  

https://instagram.com/p/B8tiIaWHiXt/

Η Christine Primrose Mathis πρόκειται να αξιοποιήσει την ομοιότητά της με τη Meghan Markle ενώ έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο προκειμένου να υποδυθεί τη δούκισσα σε κάποιο μελλοντικό εγχείρημα.

https://instagram.com/p/B8_pENipWxf/https://instagram.com/p/B71TTEGHoPz/

Οι φωτογραφίες στο προφίλ της Christine εντείνουν την άποψη πως θα μπορούσε να είναι η σωσίας της Meghan με τα σχόλια φυσικά, από την αναπόφευκτη σύγκριση να είναι αμέτρητα κάτω από τα posts της αεροσυνοδού. 

https://instagram.com/p/B33IKBwpBLk/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.