CELEBRITIES

Forbes: «Τα ψέματα της Kylie Jenner και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος»


The Jennettes

30 Μαΐου 2020

Forbes: «Τα ψέματα της Kylie Jenner και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος»

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Kylie Jenner προχώρησε σε πλαστογραφία δηλώσεων προκειμένου να αποδείξει ότι ανήκει στη λίστα των δισεκατομμυριούχων.

Η 22χρονη star και επιχειρηματίας μέσω ενός μακροσκελούς δημοσιεύματος του περιοδικού με τίτλο: «Μέσα στο δίκτυο ψεμάτων της Kylie Jenner και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος», θεωρείται πως διόγκωσε τον πλούτο της. Ειδικότερα, το Forbes αναφέρει ότι η οικογένεια Jenners είχε δώσει στο περιοδικό φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές».

Η Kylie Jenner και η μητέρα της, Kris παραποίησαν τα στοιχεία του προσωπικού πλούτου της νεαρής star, σύμφωνα με το δημοσίευμα προκειμένου να χαρακτηριστεί το 2019 από το περιοδικό ως «αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» της χρονιάς. 

https://instagram.com/p/BlFtWmIh_1V/?hl=el

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, η Kylie Jenner είχε καταφέρει να βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως σχολιάζει το περιοδικό, «Αν η Kylie Cosmetics έκανε πωλήσεις μόλις $125 εκατ. το 2018, πώς γίνεται να έκανε $307 εκατ. το 2016 ή $330 εκατ. το 2017». Όπως σημειώνεται, η επιχείρηση της Jenner «είναι σαφώς μικρότερη και λιγότερο επικερδής από εκείνο που ήθελε εδώ και χρόνια η οικογένεια να πιστεύουν η βιομηχανία καλλυντικών και τα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το Forbes». 

Η ίδια απάντησε ωστόσο, απέναντι στις δηλώσεις μέσω του Twitter πως ποτέ δεν διεκδίκησε τον τίτλο της δισεκατομμυριούχου και πως ποτέ δεν είχε τέτοια πρόθεση. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.