CELEBRITIES

Kim Kardashian και Kanye West: Απειλούν με μήνυση τον πρώην σωματοφύλακά τους


The Jennettes

2 Ιουνίου 2020

Kim Kardashian και Kanye West: Απειλούν με μήνυση τον πρώην σωματοφύλακά τους

Με μήνυση εκατομμυρίων δολαρίων απειλούν ο Kanye West με την Kim Kardashian τον πρώην σωματοφύλακά τους, που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κατηγορεί τον Steve Stanulis πως προχώρησε σε «ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις» εναντίον τους, με την συνέντευξή του στο Hollywood Raw Podcast πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά και παραβίαση των όρων εμπιστευτικότητας του συμβολαίου τους.

https://instagram.com/p/CAli2dVgNlL/

Οι Wests αναφέρουν πως υπέγραψαν το συμφωνητικό τον Φεβρουάριο του 2016, το οποίο απαγορεύει στον Steve Stanulis να αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική πληροφορία για εκείνους, κάτι που όπως τονίζουν, έκανε σε μεγάλο βαθμό στο podcast.

https://instagram.com/p/B_AmkgRAcIF/

Ο Stanulis είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων πως ο Kanye είχε μερικούς «γελοίους κανόνες», όπως το να περπατά δέκα βήματα πίσω του σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά και πως θύμωνε αν ο ίδιος έμπαινε εμπόδιο στους παπαράτσι. Επίσης χαρακτήρισε τον ράπερ ως τον πιο «κυκλοθυμικό και απαιτητικό» διάσημο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.