CELEBRITIES

To συγκινητικό μήνυμα της Celine Dion για το θάνατο του George Floyd


The Jennettes

2 Ιουνίου 2020

 To συγκινητικό μήνυμα της Celine Dion για το θάνατο του George Floyd

Τις τελευταίες ημέρες, το θέμα που κάνει τον γύρο του κόσμου είναι η αποτρόπαια δολοφονία του Αφροαμερικάνου, George Floyd, από αστυνομικό και εκτός από τους πολίτες που έχουν ξεσηκωθεί, πολλοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την εναντίωσή τους κατά του ρατσισμού.

Ανάμεσα σε αυτόυς και η αγαπημένη τραγουδίστρια, Celine Dion, η οποία ανέβασε ένα μήνυμα στο Instagram με όλα όσα σκέφτεται αυτό τον καιρό που παρακολουθεί τα γεγονότα και δεν θα μπορούσε παρά να μας συγκινήσει με τη στάση της.

Χαρακτηριστικά έγραψε: " Είναι πολύ δύσκολο να βρω λέξεις να εκφράσω αυτή την τραγωδία, ραγίζει η καρδιά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται η οικογένεια του George Floyd. Όπως μέχρι τώρα έχουν πει αρκετοί, δεν αρκεί να είμαστε κατά του ρατσισμού απλά, αλλά πρέπει να είμαστε αντιρατσιστές. Η αλλαγή έχει καθυστερήσει πολύ. Ο ρατσισμός και η βαρβαρότητα πρέπει να σταματήσουν. Είναι το πρόβλημα όλων, ο αγώνας είναι όλων. Και προσεύχομαι μαζί να βρούμε την ειρήνη".

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.