CELEBRITIES

Οι celebrities που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google εν μέσω καραντίνας


The Jennettes

3 Ιουνίου 2020

Οι celebrities που αναζητήσαμε περισσότερο στο Google εν μέσω καραντίνας

Η καραντίνα σίγουρα ήταν δύσκολη για όλους και το να μείνουμε σπίτι μας δεν ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση. Όμως, όσο περίεργα νιώθαμε εμείς, τόσο ένιωσαν και οι celebrities. Βέβαια, εκείνοι κρατούσαν διαρκώς επαφή με το κοινό, καθώς ανέβαζαν video στα social media για να μοιραστούν με τους followers τους την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι αλλά και τους νέους τρόπους διασκέδασης, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον και οι αναζητήσεις μας στο Google να μη σταματούν.

Στιγμιότυπα στο δρόμο τραβηγμένα από paparazzi, tweets και βίντεο που συμβούλευαν και παρακαλούσαν όλους εμάς να μένουμε σπίτι για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο. Με τη βοήθεια του SEMrush, ενός εργαλείου που δείχνει τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, έγιναν πριν λίγες μέρες, γνωστά τα ονόματα των celebrities που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google εν μέσω πανδημίας.

Πρώτη στη λίστα ήταν η Kylie Jenner με μεγάλη διαφορά αναζητήσεων από τον δεύτερο στη λίστα star. Ο Elon Musk, μετά το tweet του στις 6 Μαρτίου ότι «ο κορονοϊός είναι χαζός», που έγινε viral, έφτασε πάνω από τις 300.000 αναζητήσεις στη Google. 

Ο Samuel L. Jackson βρίσκεται στη λίστα, για το viral video που δημοσίευσε και στο οποίο φαίνεται να διαβάζει το νέο βιβλίο «Stay the F-k at Home». Έπειτα, εμφανίζεται ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος δημοσίευσε στα social media ένα video μέσα από το τζακούζι και ένα άλλο, στο οποίο τάϊζε το γαϊδουράκι του.

Και φυσικά ο Tom Hanks βρίσκεται στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google. Ο ηθοποιός ήταν από τους πρώτους stars που αποκάλυψε ότι νόσησε από Covid-19, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα του τεστ στα social media. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.