CELEBRITIES

H Tiffany Trump εναντιώθηκε στην πολιτική του πατέρα της και τάχθηκε υπέρ των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ


The Jennettes

3 Ιουνίου 2020

H Tiffany Trump εναντιώθηκε στην πολιτική του πατέρα της και τάχθηκε υπέρ των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ

Η Αμερική τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται σε μια αναταραχή καθώς η δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό έκανε εκατομμύρια πολίτες να βγούν από τα σπίτια τους και να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού.

Πολλοί διάσημοι πήραν ανοιχτά θέση κατά της πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump και αυτό που έκανε εντύπωση στα ξένα μέσα είναι η στάση της κόρης του, Tiffany Trump, η οποία δε δίστασε να εκφράσει και εκείνη ανοιχτά την εναντίωσή της.

Ενώ λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη στα social media μια κίνηση αλληλεγγύης στο αίτημα των διαδηλωτών στις ΗΠΑ για ισότητα και λιγότερο ρατσισμό ενάντια στους Αφροαμερικανούς με hashtag #blackoutTueasday, χιλιάδες χρήστες ανήρτησαν μια μαύρη εικόνα ώστε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις διαδηλώσεις ενάντια στη δολοφονία του George Floyd.

https://instagram.com/p/CA8DwLPhNPe/

H Tiffany Trump ανέβασε και εκείνη μια μαύρη φωτογραφία ως ένδειξη συμπαράστασης στο κίνημα και όπως ήταν φυσικό, τα μηνύματα ήταν χιλιάδες, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Την φωτογραφία συνόδευε μια φράση με ένα ισχυρό μήνυμα "Μόνοι μας μπορούμε να καταφέρουμε λίγα, ενωμένοι όμως μπορούμε τόσα πολλά", που ζητούσε δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του George Floyd.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.