CELEBRITIES

H Cate Blanchett χτύπησε με αλυσοπρίονο ελαφρά στο κεφάλι και δέχτηκε την πιο επική απάντηση


The Jennettes

5 Ιουνίου 2020

H Cate Blanchett χτύπησε με αλυσοπρίονο ελαφρά στο κεφάλι και δέχτηκε την πιο επική απάντηση

H Cate Blanchett είχε ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια εργασιών της στο σπίτι της στο ανατολικό Sussex, αλλά ευτυχώς φέρει μόνο κάποιους ελαφρείς τραυματισμούς στο κεφάλι. 

Όπως αναφέρει ο Guardian, η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας σε podcast με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Julia Gillard για το lockdown και την καθημερινότητα, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως χτύπησε στο κεφάλι της ενώ είχε ξεκινήσει κάποιες δουλειές με ηλεκτρικό αλυσοπρίονο. Η βραβευμένη με Όσκαρ star δήλωσε πως ήταν πολύ τυχερή που ο τραυματισμός στο κεφάλι της δεν ήταν πιο βαρύς, καθώς θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ σοβαρότερο.

Η ίδια χαρακτήρισε το περιστατικό, όχι και τόσο "φοβερό, καθώς όπως δήλωσε: «Είμαι καλά. Είχα ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο χθες, το οποίο μπορεί να ακούγεται πολύ φοβερό, αλλά δεν ήταν. Εκτός από την γρατσουνιά στο κεφάλι, είμαι καλά». Η απάντηση της Gillard από την άλλη, απέναντι στο συμβάν ήταν αποστομωτική: «Να είσαι πολύ προσεκτική με τα αλυσοπρίονα. Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να δει γρατσουνιές σε αυτό».

Πέρα από αυτό το τρομακτικό συμβάν, η Blanchett πέρασε ήσυχα στην καραντίνα, έχοντας μάλιστα πάρει έναν χρόνο άδεια από την δουλειά της για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο της γιο, Dashiell στην τελευταία του χρονιά στο σχολείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.