CELEBRITIES

Η Meghan Markle έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα εν μέσω πανδημίας


The Jennettes

7 Ιουνίου 2020

Η Meghan Markle έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα εν μέσω πανδημίας

Η Meghan Markle μπορεί να μένει εκτός της Μεγάλης Βρετανίας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σταματά την φιλανθρωπική της δράση εκεί. Μπορεί λοιπόν μετά το #megxit να πίστευαν όλοι ότι δεν θα την "ακούμε" τόσο συχνά αλλά αντίθετα εκείνη κάθε λίγο και λιγάκι δείχνει να ασχολείται ενεργά με όσους έχουν ανάγκη.

Στην προκειμένη περίπτωση, φρόντισε να υποστηρίξει έμπρακτα την αγαπημένη της φιλοζωική οργάνωση Mayhew που έχει τη βάση της στο Λονδίνο. 

Η οργάνωση δημοσίευσε το γράμμα της εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι χρηματοδότησε ένα σπιτάκι σκύλου στο όνομα του γιου της Archie Mounbatten-Windsor.

jenny.gr

«Ενόσω γράφω, η κρίση του COVID-19 πλήττει κάθε χώρα στον κόσμο και αποσταθεροποιεί τη ζωή αμέτρητων οικογενειών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι υπερήφανη για το πώς η Mayhew ανταποκρίθηκε βρίσκοντας νέους τρόπους στήριξης για τα ζώα και τους ανθρώπους σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Αυτό για το οποίο είμαι ακόμα περισσότερο υπερήφανη είναι ότι η αποστολή του Mayhew δημιουργήθηκε για στιγμές σαν αυτές. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις γάτες και τους σκύλους. Είναι για όλους μας, για την ικανότητά μας να συσπειρωθούμε ως κοινότητα. Στον απόηχο του κορωνοϊού, μας υπενθύμισε ότι η ανάγκη μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο είναι ένα ζωτικό κομμάτι του ανθρώπινου πνεύματος»

«Το έργο του Mayhew να παρέχει φροντίδα ζώων και κτηνιατρικές υπηρεσίες στα κατοικίδια ζώα της κοινότητας των αστέγων και σε άλλες ομάδες κινδύνου δε διατηρεί μόνο τα ζώα ασφαλή, κάνει επίσης τους ανθρώπους πιο ανθεκτικούς.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές, το προσωπικό και τους μαθητές στο Mayhew. Ως έκφραση της δικής μου δέσμευσης, ανανέωσα τη χορηγία μου για ένα σπιτάκι σκύλου στο όνομα του γιου μας, Archie, για να δημιουργήσω ένα προσωρινό σπίτι για ένα κατοικίδιο που έχει ανάγκη. Ελπίζω να τους δείξετε την υποστήριξή σας με όποιους τρόπους μπορείτε. Όταν το κάνετε, θα συμβάλλετε όχι μόνο στην καλή διαβίωση των ζώων αλλά και στην κοινή ευημερία όλων μας»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.