CELEBRITIES

H Sofia Vergara γιορτάζει 6 χρόνια σχέσης με τον Joe Manganiello και εύχεται μ’ ένα συγκινητικό post στο Instagram


The Jennettes

16 Ιουνίου 2020

H Sofia Vergara γιορτάζει 6 χρόνια σχέσης με τον Joe Manganiello και εύχεται μ’ ένα συγκινητικό post στο Instagram

Πριν από έξι χρόνια οι ζωές της Sofia Vergara και του Joe Manganiello άλλαξαν για πάντα, όταν γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι για τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου.

Ένα χρόνο αργότερα, οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες παντρεύτηκαν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του θεάματος. «Έξι χρόνια από τότε που πήγες και με βρήκες! Χαρούμενη επέτειο Joe Manganiello, είσαι δικός μου» έγραψε η 47χρονη ηθοποιός στην ανάρτηση της στο Instagram που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζευγαριού.

https://instagram.com/p/CBbHuz1Fanh/

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Cagle για το SiriusXM, ο Manganiello εξήγησε πως την ερωτεύτηκε από την πρώτη φορά που την είδε. «Καθώς κάναμε βόλτα, εμφανίστηκε μπροστά μας στα 30 μέτρα η Sofia Vergara. Φορούσε ένα φόρεμα που έδειχνε υπέροχο πάνω της και δεν μπορούσα να βγάλω τα μάτια μου από πάνω της» δήλωσε ο 43χρονος ηθοποιός στην εκπομπή.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.