CELEBRITIES

Η Kylie Jenner και η κόρη της, Stormi Webster ποζάρουν μαζί στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο


17 Ιουνίου 2020

Η Kylie Jenner και η κόρη της, Stormi Webster ποζάρουν μαζί στο πιο εντυπωσιακό εξώφυλλο

Η Kylie Jenner και η 2 ετών κόρη της, Stormi Webster πρωταγωνίστουν στο εξώφυλλο της Vogue Τσεχοσλοβακίας για την 24η έκδοση του περιοδικού, «Bedtime Story» .

Η ιδρυτής της Kylie Cosmetics μοιράστηκε το εκπληκτικό, κοντινό πλάνο με τους 181 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, οι οποίοι την αποθέωσαν. «Νέο εξώφυλλο με το μωρό μου για την @vogueczechoslovakia που γυρίστηκε στο σπίτι στο iphone μου @morellibrothers #VogueCS», έγραψε στη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τη Vogue CS, οι φωτογράφοι μόδας Luca και Alessandro Morelli φωτογράφισαν το ντουέτο της μητέρας-κόρης ενώ ήταν σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Los Angeles εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Ακόμα καλύτερα, τράβηξαν τη φωτογραφία μέσω κλήσης Zoom!

https://instagram.com/p/CBgReEYjkVZ/

Στο εξώφυλλο, η 22χρονη δείχνει πανέμορφη, όπως και η μικρή Stormi, η οποία απέδειξε ότι η καριέρα στο modeling είναι σίγουρα μια πιθανότητα στο μέλλον. Η Stormi ποζάρει με νάζι και όλοι σχολιάζουν πόσο μοιάζει στη διάσημη μαμά της.

https://instagram.com/p/CBgZX7Ejc4y/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.