CELEBRITIES

Όταν ο πρίγκιπας William σκόνταψε μπροστά στην Kate Middleton: Tα αμήχανα πρώτα λόγια του στην δημοσιότητα


17 Ιουνίου 2020

Όταν ο πρίγκιπας William σκόνταψε μπροστά στην Kate Middleton: Tα αμήχανα πρώτα λόγια του στην δημοσιότητα

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκλεισαν τον Απρίλιο εννέα χρόνια γάμου. Oι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στους διαδρόμους του πανεπιστημίου St. Andrews, όπου φοιτούσαν το 2001 στη Σκωτία. Έμεναν στην ίδια φοιτητική εστία και έγιναν γρήγορα φίλοι.

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο της αγγλικής εφημερίδας Mirror, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είχαν μια αμήχανη στιγμή την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους. Ο Tom Quinn, δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αναφέρει ότι ο πρίγκιπας είχε τόσο τρακ που θα μιλούσε στην Kate, όταν εκείνος σκόνταψε μπροστά της.

«Aυτή πρέπει να είναι μια τραγική αρχή. Πρέπει να με θεωρείς πολύ ανόητο», φέρεται να είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Kate Middleton όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά, όπως μαθαίνουμε στο ντοκιμαντέρ «William & Kate: Too Good To Be True?».

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε το 2004, όταν εκείνη πήγε διακοπές για σκι με τον πρίγκιπα William στην Ελβετία. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου του 2011 στο αββαείο του Ουέστμίνστερ με 1.900 εκλεκτούς καλεσμένους, όπου η Κate κατέπληξε τα πλήθη, με νυφική δημιουργία του αγαπημένου της οίκου, Alexander McQueen.

Η ίδια η Kate Middletton έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο νεαρός τότε William συνήθιζε να της μαγειρεύει προκειμένου να τη «ρίξει», προσθέτοντας πως η μπολονέζ ήταν ένα από τα πιάτα που μαγείρευε καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.